De ce sa alegi creditele rapide de la Zaplo.ro?

De ce sa alegi creditele rapide de la Zaplo.ro?

Zaplo.ro este unul dintre serviciile nebancare care au reusit sa atraga atentia romanilor prin modul in care si-a realizat campania de promovare in social media si mass-media. Reclamele sale cu tipul care este foarte relaxat in ceea ce face au fost dublate de stirea-bomba ca primul credit contractat de la Zaplo este gratuit, fara dobanda si fara costuri suplimentare. Multor persoane nu le-a venit sa creada ca un astfel de lucru poate fi posibil, mai ales ca in cazul imprumuturilor rapide este cunoscut faptul ca plata dobanzii (care are o valoare peste medie) este unul dintre obiectivele oricarei companii nebancare. Si, totusi, cum a reusit acest serviciu sa ajunga printre companiile favorite ale romanilor, desi a intrat pe piata de profil, doar in urma cu un an?

Flexibilitate, rapiditate si control

Zaplo imprumuturi ofera clientilor sai posibilitatea de a se bucura la adevarata valoare de tot ceea ce inseamna credit rapid online. Acest lucru inseamna celeritate in verificarea fiecarei solicitari, posibilitatea de a depune toate actele prin intermediul unei aplicatii foarte bine organizate, cu o interfata bine pusa la punct si care este functionala non-stop, permitandu-i solicitantului sa aplice in orice moment al zilei (inclusiv noaptea). Cererile sunt verificate in regim de urgenta, iar in cazul indeplinirii conditiilor de creditare, banii sunt virati in cel mai scurt termen, direct in contul sau pe cardul bancar al solicitantului, iar in cazul in care acesta nu are un astfel de cont, in numerar la una dintre sucursalele CEC. Atunci cand spui Zaplo imprumutte gandesti la un serviciu nebancar bine organizat si in care toate solicitarile sunt tratate cu aceeasi consideratie si profesionalism.

Primul credit fara dobanda si costuri suplimentare

Acest tip de imprumut rapid a revolutionat piata creditelor nebancare din Romania si se bucura de un real succes, desi, foarte multi dintre oameni se intreaba care este avantajul de care se bucura Zaplo.ro. Ceea ce trebuie sa inteleaga, de la bun inceput, tot cei interesati de un astfel de credit este ca genul acesta de mini-credit se acorda doar o singura data si numai pentru prima accesare a unui imprumut de la Zaplo, in limita sumei de 600 de lei. Nu se platesc nici un fel de costuri suplimentare doar daca suma de 600 de lei este rambursata pana la data scadentei; altfel, intervine plata unei dobanzi penalizatoare, stabilita la valoarea de 1,25% pe zi de intarziere. Interesul Zaplo imprumuturi este de a-si crea o baza de client fideli si care stiu ca se pot baza pe serviciile oferite de aceasta companie, care isi respecta promisiunile facute si isi onoreaza cu strictete contractele.

Zaplo imprumut sigur si in conditii avantajoase 

Unul dintre avantajele oferite de catre Zaplo.ro este posibilitatea de a prelungi perioada de rambursare a baniilor si dincolo de data de scadenta, in cazul in care un client a intampinat diverse probleme. Perioada se poate prelungi cu 7, 14 sau 30 de zile, in functie de dorinta clientului, insa, atentie, acest lucru atrage plata unei sume suplimentare care se adauga sumei pe care o ai de plata. Chiar si asa, valoarea acestei sume nu se ridica la suma care ar fi trebuit achitata daca aceasta intarziere nu ar fi fost anuntata (per zi de intarziere valoarea dobanzii de penalizare este de 1,25%), iar clientul isi poate face calculele mai bine, stiind ca beneficiaza de aceasta facilitate. Desigur, ca mai toate companiile nebancare care activeaza pe piata din Romania si Zaplo imprumuturi militeaza pentru imprumutarea in mod responsabil, ceea ce inseamna ca o persoana care doreste sa se imprumute trebuie sa cantareasca cu mare atentie aceasta decizie. Insa, acest serviciu credit nebancar a stiut intotdeauna sa-si ajute clientii, oferindu-le solutii pentru orice situatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *