Dezavantajele unui imprumut rapid fara dobanda

Dezavantajele unui imprumut rapid fara dobanda

Imprumutul rapid fara nicio dobanda reprezinta una dintre cele mai atragatoare variante pentru cei care se confrunta cu dificultati financiare si care, atunci cand au nevoie de bani, sunt atenti la fiecare detaliu legat de acestia. Desigur, atunci cand imprumuti bani ca si cum si lua de la cineva apropiat (familie, prieteni, colegi de serviciu) este foarte important ca nu trebuie sa platesti nimic in plus. Ceea ce iti ofera un nivel de relaxare mentala si un astfel de imprumut nu mai este considerat o povara, datorita platii unei dobanzi, ci este chiar o metoda viabila de a-ti achita datoriile fara a face altele. Pe de alta parte, companiile care acorda astfel de imprumuturi ugente fara dobanzi, asa cum este si cazul Zaplo imprumuturi, iau un calcul faptul ca un client multumit si care si-a achitat primul credit rapid la timp, este un client care merita sa intre in portofoliul acestora si care isi va respecta intotdeauna obligatiile asumate in cadrul unui imprumut. Insa, avand in vedere ca exista atat de multe beneficii, oare un astfel de imprumut nebancar rapid are si dezavantaje?

1. Suma imprumutata prima data, fara dobanda, este limitata!

Dupa cum se poate observa exista o limita de creditare in cazul unui astfel de imprumut rapid. De exemplu, la Zaplo.ro aceasta limita este suma de 600 Lei; insa, daca privim lucrurile in ansamblu, este vorba despre o suma cu care oricine isi poate permite sa-si plateasca diverse cheltuieli la utilitati, facturi, amenzi sau isi poate achizitiona diverse produse aflate la oferta sau promotii. Iar in conditiile in care nu trebuie sa platesti nicio dobanda si nici nu ai parte de costuri sau comisioane aditionale, o astfel de oferta, asa cum este imprumutul rapid online de la Zaplo, reprezinta un ajutor real pentru oricine are nevoie de bani. Nu trebuie uitat faptul ca in cazul altor companii care desfasoara promotii similiare, nivelul sumei-limita este chiar mai scazut.

2. Nu se acorda decat o singura data, doar la prima accesare a unui imprumut rapid!

Desigur, o astfel de oferta nu putea sa ruleze la nesfarsit, asa ca, este valabila numai o singura data si doar atunci cand clientul se afla la prima solicitare de acest gen. Este foarte probabil ca Zaplo imprumut, compania care a lansat acest tip de oferta nebancara, sa ia in calcul repetarea acestei oferte promotionale petru aceia dintre clientii sai care si-au dovedit bonitatea de-a lungul timpului si au achitat la timp imprumuturile. Insa, pentru moment, de o astfel de oferta se pot bucura numai clientii noi, care acceseaza pentru prima data serviciile acestor companii.

3. Imprumutul fara dobanda este gratuit doar daca este rambursat la data scadenta!

In cazul in care imprumutul nebancar urgent este rambursat la o data ulterioara termenului scadent de plata, intervine aplicarea unor dobanzi penalizatoare pentru fiecare zi de intarziere. Astfel, in aceste conditii, nu se mai poate vorbi despre un credit online rapid fara dobanzi, ci despre un imprumut rapid obisnuit. Desigur, in astfel de cazuri clientul poate alege intre varianta aplicarii dobanzilor penalizatoare pe zilele de intarizere si discutarea unui nou termen de rescadentare, asa cum se intampla in cazul Zaplo imprumuturi, unde acesta poate beneficia de un termen de prelungire a intelegerii de 7, 14 sau 30 de zile. Insa, in aceste noi conditii, clientul trebuie sa plateasca o suma suplimentara, ceea ce duce la anularea notinii de imprumut fara dobanda.

Iata, asadar, dupa cum se poate lesne observa, pana si un astfel de imprumut fara dobanda poate sa prezinta niste mici dezavantaje. Cu toate acestea, in conditiile in care numarul acestor dezavantaje este destul de scazut, un astfel de credit rapid online cu 0% dobanda, constituie un adevarat ajutor pentru persoanele care se afla intr-un impas financiar.

imprumuturi bani expert: Tien24 vn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *